Kort over ons

Dit zijn wij, Renske (30) en Dieke (27). Zussen en samen eigenaar van onze fantastische lunchroom ‘Zuskes’. Allebei verknocht aan de provincie Groningen en daarom erg blij dat wij in Marum deze kans konden benutten. Dieke woont in Marum, samen met haar man en jonge kinderen. Renske woont in Groningen, samen met haar man en kind.

Marum is een fantastische plek voor een jong gezin. Het biedt alles wat je nodig hebt. Er miste alleen nog één ding: Een plek in het centrum om een lekker kopje koffie te drinken, te zitten en bij te kletsen met vrienden of familie. Een huiskamer buiten de deur.

En toen kwam de kans! Het voormalige HEMA-pand aan de wendtsteinweg stond al een tijdje leeg en wij kregen de gelegenheid daar in te trekken. We begonnen met een groot leeg canvas en stukje bij beetje begon zich daar ‘Zuskes’ in te vormen. Ons bedrijf, jouw plekje.

Koffie, lunch en meer. Pak een spelletje, leen een boek, klap je laptop open, voel je thuis. ‘Zuskes’ is een plek waar wij ons fijn voelen, maar is bedoeld voor iedereen. Geef ons gerust feedback over wat jij graag zou willen. Samen maken we ‘Zuskes’ namelijk écht gezellig!